Odrezovače, konvertory a transformátory rzi

Rez není určitě nic, po čem toužíme a odstraňování koroze není jednoduché, ale existují kvalitní odrezovače, které dokážou rez efektivně odstranit a navíc před ní třeba i účinně ochránit. Vyzkoušejte rychlé a efektivní chemické odstranění rzi. 

Jak vybrat ten správný produkt?

1. Zhodnoťte, zda je vhodný na povrch, který potřebujete zbavit rzi.

2. Dívejte se na vlastnosti produktu - je vhodný na odstranění rzi nebo uvolnění rzi? Nabízí i ochranu před korozí v následném kroku?

Na e-shopu impanano.cz nabízíme odrezovače na mnoho povrchů:

1. Odrezovače na kov a prevence proti korozi na kovu - k využití jako odrezovač na automobily a jeho části - karoserie, podvozky automobilů, dále stroje, haly, skelety, zemědělskou techniku, mosty, lávky, železné konstrukce, ale i pro domácí použití v dílnách, na zahradách nebo v domácnosti...

Pro tyto použití se hodí produkty HTR, KX KR , KX TR.

HTR - Hloubkový transformátor rzi ve spreji s obsahem taninu, zastavující korozi a ochraňující před korozí. Vyniká velmi snadnou a rychlou aplikací, k vynikajícímu použití na malé plochy. Výborný produkt pro domácí použití, k využití v dílnách, zahradách, př. použití: oprava automobilů, opravy zkorodovaných plechů, železa, litiny. Absolutně bezpečný produkt, bez CLP symbolů. Pokud hledáte konvertor rzi ve spreji, pro rychlou a snadnou aplikaci, tento produkt rozhodně splní vaše očekávání. 

NA E-SHOPU DOSTUPNÝ ZDE.

KX KR - KX KR je neoblíbenějším produktem z našeho sortimentu, pokud potřebujete odstranit rez z automobilu či jiných výše popsaných objektů. KX KR v jednom kroku zajistí odstranění rzi, přeměnění rzi (povrch je tedy dlouhodobě ochráněn před rzí) a natřen základní (podkladovou) barvou. KX KR tedy je odrezovač, ochrana a základní polymerová barva v jednom. Na rozdíl od konkurenčních výrobků, kdy vytvrzení trvá 24-48 hodin, KX KR přemění rez na extra odolnou černou polymerní barvu již během 15 minut. Povrch se stává odolným proti zaprášení a již po dvou hodinách lze aplikovat barvu. Dlouhodobě chrání před znečištěním a rzí, určen na silně zkorodované povrchy. 

NA E-SHOPU DOSTUPNÝ ZDE.

kx kr

KX TR - Pro to samé použití jako KX KR, jen neobsahuje základovou barvu. Je tedy použitelný pro aplikace, kde se bude používat základová barva zvlášť. KX TR je hloubkový odrezovač s optickou kontrolou, kdy se rez promění na odolný černý polymer. Chrání povrch před znečištěním a rzí a prodlužuje životnost povrchu. Určen pro následnou úpravu barvami. Vhodný pro slabě a středně silně zkorodované povrchy.

NA E-SHOPU DOSTUPNÝ ZDE.

 2. Odstranění rzi z dlažby, z betonové dlažby a dalších minerálních povrchů - IG 380

IG 380 Gel je určen pro odstraňování rzi, i vodního kamene, vápenatých, solných a minerálních usazenin z cihel, keramických obkladů, mozaikových obkladů, kameniny, žuly, tvrdého kamene a dalších minerálních povrchů. Ideální na stěny, obložení, zábradlí, schodiště, podlahy.

NA E-SHOPU DOSTUPNÝ ZDE.

3. Zinková galvanizace -  náhrada zkorodovaného pozinkovaného materiálu - ZN METAL je základní ochrana s ultra lesklým povrchem jako ochrana proti vzniku rzi, která je vyrobena pro vysokoteplotní prostředí. Obsahuje zinek s 99,99 % ryzostí. Zaručuje nátěr s konstantní tloušťkou, sourodým a lesklým vzhledem. ZN METAL je určen pro opravu pozinkovaných dílů a konstrukcí poškozených při montáži, svařování a opravách. Je ideální na obnovu starých a oslabených pozinkovaných povrchů. ZN METAL v sobě spojuje několik funkcí najednou. Obsahuje inhibitory koroze a zinkový prášek. Zinková galvanizace vytvoří na povrchu vysoce kvalitní kovovou vrstvu. Tento povrch je dále přetíratelný všemi barvami. GALVANIZACE je odolná do teploty 550°C ( bez degradace).

NA E-SHOPU DOSTUPNÁ ZDE.

 

 3. Uvolňovač koroze - šroubů a rzi - M 8037 POVOLREZ 

V jednom kroku zajistí rychlé zapenetrování do nepřístupných míst, vytěsnění vlhkosti a uvolnění koroze.  Vynikající antikorozní ochrana, která snáší velice dobře i teplotní šoky. Největší použití je tam, kde standardní přípravky nedostačují vystaveným namáhání. M 8037 POVOLREZ je ideální pro použití na zatuhlé šrouby, matice, zámky, kluzná ložiska, táhla v bowdenech, elektrické spínače, rozdělovače, kontakty, nářadí (kleště, nůžky, řetězy jízdních kol.). Uvolňování šroubových spojů, zlepšení lehkého chodu a ochrany proti korozi zámků, závěsů a řetězů. 

NA E-SHOPU DOSTUPNÝ ZDE, JIŽ OD 199 Kč.