Jak vyčistit fasádu od graffity a ochránit ji před sprejery?

Stala se vaše fasáda plátnem pro dílka neobratného sprejera? Podepsal se na ní teenager tlustou fixou? Soucítíme s vámi! Je dobré si zachovat chladnou hlavu a co nejrychleji reagovat. Čím dříve spreje odstraníte, tím méně budou zažrané do fasády. S tím Vám pomůže speciální čistič Impaguard 112, který pošle nevyžádané malůvky i čmáranice do zapomnění. Důležité je, že je odstraní beze zbytku, nezůstane po nich žádný flek.

Čerstvě zhotovená omítka je pro sprejera jako magnet. Chcete každou noc hlídkovat či instalovat kameru? Máme pro Vás jednodušší řešení v podobě antigraffiti ochrany - produktu Impaguard 110. Při nástřiku barvy na takto ošetřenou plochu dochází k jejímu stékání, což sprejera pochopitelně odradí a jde o dům dál. Zbytky barvy lze pak odstranit velmi snadno a povrch zůstane neporušený. Investice, kterou vynaložíte do ochrany, je několikrát nižší než možné škody napáchané sprejery. Bonusem této antigraffiti ochrany je i to, že povrch chrání také před znečištěním, nadměrnou vlhkostí a polepováním plakátů.

Naše produkty odstraňují graffiti i z historických a památkově chráněných povrchů, což svědčí nejen o jejich účinnosti, ale i bezpečnosti použití na různých typech povrchů. Na ochranu před graffiti na památkově chráněných površích je určen produkt Impaguard 335, ke kterému máme atest Akademie věd.

Představili jsme Vám nejpoužívanější odstraňovač graffiti a antigraffiti ochranu. Samozřejmě máme větší výběr těchto produktů a rádi Vám poradíme s výběrem dle typu povrchu. V případě, že si na odstranění graffiti či na aplikaci antigraffiti ochrany netroufnete sami, doporučíme Vám naši aplikační firmu.